Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Likovnom izložbom počinju Napretkovi uskrsni dani 2018.

crkva-svetog-ante-bistrik

Ovogodišnji Napretkovi uskrsni dani započet će izložbom Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak koja će biti otvorena u ponedjeljak, 26. marta, u Maloj galeriji crkve sv. Ante na Bistriku, u 19 sati.

Napretkovi umjetnici predstavit će se sa šezdesetak dijela u svim tehnikama.

Na Uskrsni ponedjeljak, 2. aprila, u mostarskoj katedrali u 19 sati održat će se uskrsni koncert Napretkove GP Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora “Marija” i Simfonijskog orkestra Mostar.

U subotu, 7. aprila, na programu je Jedanaesti uskrsni boćarski turnir koji će se održati na terenima BK Napredak u Pijačnoj ulici u 10 sati. Kao i uvijek, očekuje se sudjelovanje najboljih bh. boćara.

Središnji događaj blagdanskog programa je Napretkov svečani uskrsni koncert, koji će se održati 10. aprila u 19 sati, u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, uz sudjelovanje eminentnih umjetnika.

Tri dana kasnije, 13. aprila u 18 sati, u sarajevskom Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu, bit će promovirana knjiga prof. dr. Franje Topića “Vjera i kultura”.

Dan kasnije, Napredak će, u suradnji s talijanskom Kršćanskom radničkom partijom organizirati okrugli stol “Stanje dijaloga u Bosni i Hercegovini”, u sarajevskom Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu u 9 sati, priopćio je HKD Napredak.