Kultura

široki brijeg

Mediteran Film Festival: Otvoren konkurs za prijavu dokumentarnih filmova

15/02/2021

Na konkursu mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 31. maja, a svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici festivala www.mff.ba

Otvoren je konkurs za prijavu dokumentarnih filmova za 22. Mediteran Film Festival (MFF), koji će se od 25. do 28. augusta ove godine održati u Širokom Brijegu.

Na konkursu mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 31. maja, a svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici festivala www.mff.ba.

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta.

Selektor festivala pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 31. maja i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 22. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika festivala, priopćeno je s MFF-a.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.