Kultura

Veliki broj zaraženih

Mostar ove godine bez Wintervilla zbog epidemiološke situacije

24/11/2020

Iz Gradske uprave navode kako nastoje donijeti predblagdansko raspoloženje u grad te ističu kako će Mostar ove godine biti ukrašen ljepše nego svih prethodnih godina

Grad Mostar ove godine neće organizirati Zimski grad Winterville zbog epidemiološke situacije vezane za pandemiju koronavirusa, priopćeno je u utorak iz Gradske uprave Mostar.

Ističu kako su se do zadnjeg trenutka nadali kako će barem u manjem obimu nego ranijih godina ipak organizirati Winterville i postaviti kućice na Šetalištu i klizalište u Gradskom parku.

Međutim s obzirom na stalan rast broja zaraženih u Mostaru te najnovije epidemiološke mjere koje su na snazi, odgađamo Winterville jer ne želimo da ova manifestacija utječe na još brže širenje virusa i dovede do još težeg opterećenja zdravstvenog sustava u Mostaru, navodi se u priopćenju.

Iz Gradske uprave navode kako nastoje donijeti predblagdansko raspoloženje u grad te ističu kako će Mostar ove godine biti ukrašen ljepše nego svih prethodnih godina.

Kreativni tim koji okuplja mostarske umjetnike osmislio je aktivnosti koje možemo provesti u skladu s postojećim epidemiološkim mjerama, saopćeno je.

Akademski kipar Dalibor Nikolić vodi radionicu s mostarskom Udrugom za Down Sindrom, a štićenicima ove udruge povjerena je izrada ovogodišnjih božićnih jaslica u Mostaru, koje će biti izložene na Rondou.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.