Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostarski teatar mladih obilježava 44. rođendan

teatar mladih223

U povodu obilježavanja 44 godine od osnutka Mostarskog teatra mladih (eMTeeM), ansambl te teatarske kuće izvest će autobiografsku predstavu “Biti ili ne biti, to je pitanje” u subotu, 24. veljače, u 19:30 sati

Radi se o autorskom projektu Seada Đulića, a u predstavi igraju Merjema Macić, Edina Delalić, Ali Kamer Aksoy, Alem Neziri i Haris Habibija.

Predstava je na 2. međunarodnom festivalu studentskih pozorišta “Kestenburg” u Banja Luci prošle godine bila najbolja u svojoj konkurenciji i osvojila nagradu “Srebreni kesten”, priopćeno je iz eMTeeM-a.

EMTeeM i ove je godine radio bez prestanka potičući razvoj kreativnosti djece i mladih ljudi istovremeno praveći predstave koje su pratile i istraživale najsuvremenije tendencije u teatarskoj umjetnosti. Sa svojim predstavama i radionicama u Mostar je donio brojne festivalske nagrade za umjetnička postignuća.

Međunarodna konferencija “Primijenjeni teatar – umjetnost ili društvena akcija”, koja je organizirana u povodu 44. obljetnice Mostarskog teatra mladih, zbog nevremena, odgođena je za sljedeći vikend, navodi se u priopćenju.