Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Knjiga.ba

Motivacijski naslovi najtraženiji u oktobru

dunjaluk_adis (1)

Knjiga.ba preporučuje knjigu autora Ibrahima Softića “Sufara” sa DVD-m

Najveća online knjižara u BiH Knjiga.ba u rezimeu potražnje knjiga u oktobru saopštila je da su najtraženiji bili tzv. motivacijski naslovi.

– Zanimljivo je primjetiti da nakon proljeća kada su motivacijski naslovi ubjedljivo vladali našom “top listom” najtraženijih naslova, sa povratkom jeseni oni ponovo zauzimaju sami vrh ove liste – navodi se u saopćenju.

Tako su se između ostalih na listi našli : Sufara sa DVD-m, Budni u pet (i vaš je čitav svet), Pravilna linija ishrane – Naučite da živite zdravi, vitki i slobodni, Okruženi idiotima – Fenomenalan vodič za razumijevanje onih koje je teško razumjeti, Razvijte svoj mozak…

Knjiga.ba preporučuje knjigu autora Ibrahima Softića “Sufara” sa DVD-m.

Izdavačka kuća “El-Kalem” štampala je ovu knjigu kako bi pomogla u savladavanju časne vještine učenja Kurana, te znajući da postoji velik broj onih kojima je iz nekog razloga promaklo mektebsko obrazovanje i koji su u kasnijoj fazi svoga života osjetili potrebu da to nadoknade i nauče učiti u Kuranu.

“Sufara” je urađena u printanoj i elektronskoj formi. Autor i jednog i drugog dijela je Ibrahim-ef. Softić, dugogodišnji imam i muallim na području Medžlisa Islamske zajednice Tuzla.