Kultura

Festival na Tjentištu

Na “OK Festu” bit će organizovane filmske projekcije na otvorenom

10/06/2019

Bioskop na otvorenom je organizovan zahvaljujući uspješnoj petogodišnjoj saradnji sa Udruženjem "Obala art centar" iz Sarajeva, u okviru projekta "Operacija kino"

Na muzičkom festivalu “Nektar OK fest”, koji će biti održan od 12. do 14. jula na Tjentištu, biće organizovane filmske projekcije na otvorenom, a publika će moći da pogleda filmove “Hladni rat” i “Ptice selice”.

Filmovi “Hladni rat”, koji je Pavelu Pavlikovskom donio “Zlatnu palmu” za režiju, te “Ptice selice”, u režiji Siro Gvera i Kristine Galjego, biće prikazani 12. i 13. jula, sa početkom u 21.00 čas, u “OK Cinema zoni” na travnjaku ispred hotela “Mladost”.

Oba ostvarenja su iz prošlogodišnjeg programa Sarajevo film festivala.

“Uz odličnu muziku i adrenalinski doživaljaj Nacionalnog parka `Sutjeska`, program `OK sinema zone` upotpunjuje sadržaje festivala, a ljubiteljima sedme umjetnosti pruža jedinstven doživljaj kina na otvorenom, pod zvjezdanim nebom na Tjentištu”, naveli su organizatori.

Bioskop na otvorenom je organizovan zahvaljujući uspješnoj petogodišnjoj saradnji sa Udruženjem “Obala art centar” iz Sarajeva, u okviru projekta “Operacija kino”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.