Kultura

najavljeno za mart

Niz kulturnih događanja u Rodnoj kući Ive Andrića u Travniku

27/02/2022

Subota, 19. marta , rezervirana je za ciklus predavanja iz kulturne povijesti BiH "Na kafi s Esadom Bajtalom" koji će početi u 18 sati

U organizaciji Zavičajnog muzeja Travnik u martu će se održati niz kulturnih događaja u “Ex Ponto” – mjesto susreta u Rodnoj kući Ive Andrića.

Promocija knjige povjesničarke Naide Kovačević “Vino i vinogradi u srednjovjekovnoj Bosni” održat će se u četvrtak, 3. marta u 18 sati, a znanstvena konferencija “Nematerijalna kulturna baština Travnika i okoline”, u organizaciji Bosanskog kulturnog kruga i Zavičajnog muzeja Travnik, u petak i subotu, 11. i 12. ožujka, priopćili su organizatori.

Subota, 19. marta , rezervirana je za ciklus predavanja iz kulturne povijesti BiH “Na kafi s Esadom Bajtalom” koji će početi u 18 sati, dok će se promocija knjige Božene Volić “Travnička trilogija” održati u srijedu, 23. marta, u 18 sati.

Prezentacija arhitektice Zavičajnog muzeja Travnik Sabine Maslić “Zaštita i interpretacija graditeljskog i kulturnog naslijeđa” zadnja je kulturna manifestacija u martu, a bit će upriličena u četvrtak, 31. dana u mjesecu, također s početkom u 18 sati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.