Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Novi naslovi u online knjižari Knjiga.ba

knjiga

U najveću online knjižaru u Bosni i Hercegovini na adresi Knjiga.ba stigli su novi i zanimljivi naslovi.

Jedna od njih je Stephen King “Ko nađe – njegovo”. Maestralni roman o čitaocu čija opsednutost povučenim piscem poprima čudovišne razmjere i o moći ispredanja priča iz pera majstora tog zanata – knjiga u kojoj nastupa trio nesvakidašnjih likova koje je King predstavio u romanu “Gospodin Mercedes”.

Nikolas Sparks “Vidi me” prvi je na listi najprodavanijih romana New York Timesa. Kolin Henkok se iz sve snage trudi da ne prokocka drugu priliku u životu. Kako iza sebe ima istoriju nasilničkog ponašanja i loših odluka, a prijetnja zatvorom ga prati u stopu, riješen je da živi ispravno. Za Kolina to znači da se posveti svom jedinom cilju – da stekne diplomu učitelja i izbjegava sve što se u njegovoj prošlosti pokazalo kao pogubno. Podsjećajući se svakodnevno na teško naučene životne lekcije, posljednje što mu je potrebno jeste ozbiljna veza.

Bogat osjećanjima i napetošću, roman “Vidi me” podsjeća da ljubav katkad nastaje u krizama koje prijete da nas slome… i da one koji nas vide kakvi zaista jesmo možda nije uvijek lako prepoznati.

Dejvid Levitian donosi knjigu “Još jedan dan”. Od autora kultnog romana “Svakog dana” stiže druga strana nesvakidašnje priče o dječaku koji se svakog jutra budi u tijelu druge osobe. Kako izgleda biti zaljubljen u nekoga ko iz dana u dan izgleda drugačije, u nekoga bez stabilne prošlosti i još nestabilnije budućnosti?, navodi se u saopćenju online knjižare Knjiga.ba