Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Široki Brijeg

Održan koncert “Večer hrvatskih skladatelja”

l_3642d3d4bc51c3107356aa89d2d02a9b

Spomenuti koncert otvorio je Dječji zbor pod palicom profesora Marka Salavarde, a nakon njih nastupili su mnogobrojni učenici izvodeći skladbe na glasoviru, violini, flauti

U sklopu programa obilježavanja Dana širokobrijeških branitelja i 31. obljetnice zaustavljanja tenkova JNA u ponedjeljak navečer je u Franjevačkoj galeriji u Širokom Brijegu održan koncert Glazbene škole pod nazivom “Večer hrvatskih skladatelja”.

Spomenuti koncert otvorio je Dječji zbor pod palicom profesora Marka Salavarde, a nakon njih nastupili su mnogobrojni učenici izvodeći skladbe na glasoviru, violini, flauti.

Nastupi učenika osnovne i srednje Glazbene škole koji su svoje glazbeno umijeće pokazali izvodeći skladbe hrvatskih skladatelja nagrađivani su dugotrajnim pljeskom, kao i nastup Dječjeg zbora pod ravnanjem Marka Salavarde, Djevojačkog zbora pod ravnanjem Marije Čolak i Tamburaškog orkestra pod vodstvom Marije Čolak i Joška Sliškovića, obajvljeno je na službenoj web stranici Grada Širokog Brijega.

Na samome kraju nazočnima se prigodnim riječima obratila ravnateljica Glazbene škole Široki Brijeg Tonćika Kolobarić i tom prigodom je istaknula vrhunske rezultate koje su postigli učenici tijekom cijele školske godine.