Pozorište mladih Tuzla

Online emitovanje predstave “Ljepotica i zvijer”

ljepotica i zvijer (1)

Pozivamo našu publiku da nam piše koje predstave želi gledati na našem online kanalu

Pozivajući građane da se pridržavaju svih mjera prevencije širenja koronavirusa izdatih od strane nadležnih ustanova, Pozorište mladih Tuzle nastavlja sa online prikazivanjem snimaka pozorišnih predstava nastalih u produkciji Dramskog studija za djecu, mlade i odrasle.

Za nedjelju 29.3.2020.godine u 12.00h i u 19.30h na svojoj facebook stranici organizuje online prikazivanje predstave “Ljepotica i zvijer” (Režija: Adnan Mujkić) nastale u produkciji Dramskog studija za djecu, mlade i odrasle 2015. godine.

“U navedenom terminu emitujemo snimak predstave napravljen prilikom izvođenja predstave na sceni Bosanskog kulturnog centra TK 24.03.2016.

Napominjemo da je mart 2020. godine mjesec kada Udruženje “Mladi Tuzle” slavi svoj 16-ti, a Pozorište mladih Tuzle svoj 12-ti rođendan. Zbog otkazanih aktivnosti 16. Dana Mladih Tuzle, ovo su načini da ostanemo u kontaktu sa našim korisnicima i publikom.

Pozivamo našu publiku da nam piše koje predstave želi gledati na našem online kanalu.

Ova aktivnosti i repertoarsko online prikazivanje pozorišnih predstava postaje stalna sedmična praksa Pozorišta mladih Tuzle sve dok traju preporuke za samoizolaciju”, saopćeno je.