Kultura

Zbog bolesti glumice

Otkazana izvedba predstave “Mala Frida” na Malom MESS-u

06/10/2022

Direkcija Festivala MESS će publiku blagovremeno obavijestiti o naknadnom terminu izvedbe ove predstave kako ne bi bili uskraćeni za gledanje ovog teatarskog ostvarenja i unaprijed se zahvaljuje na razumijevanju

Zbog bolesti glavne glumice otkazuje se izvedba predstave „Mala Frida“ koja je bila predviđena za izvedbu u subotu, 8.oktobra u Pozorištu mladih Sarajevo, saopćeno je iz Direkcije Internacionalnog teatarskog festivala MESS.

-Draga naša mala publiko u Sarajevu, svi znamo kako u zadnje vrijeme živimo suočeni s nepredviđenim situacijama, nažalost jedna takva pogodila je i našu Malu Fridu. Zbog korone vam ne možemo doći u planiranom terminu, ali se veselimo da ćemo se zdravi, sretni i veseli uskoro vidjeti u Pozorištu mladih u Sarajevu. Voli vas Mala Frida i Gradsko kazalište Žar ptica iz Zagreba – poručili su najmlađoj publici Festivala MESS prijatelji iz Zagreba.

Direkcija Festivala MESS će publiku blagovremeno obavijestiti o naknadnom terminu izvedbe ove predstave kako ne bi bili uskraćeni za gledanje ovog teatarskog ostvarenja i unaprijed se zahvaljuje na razumijevanju, saopćeno je.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.