Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U sklopu Konjičkog kulturnog ljeta

Otvorena izložba fotografija “Konjički vremeplov”

l_8f6a57f12e2f12418b1c99887e14ecb7

Izložba kroz fotografije, audio-vizualne radove i postavku spomenika kulture svjedoči o kontinuitetu naseljenog mjesta Konjic kroz vjekove, priopćeno je iz Grada Konjica

U sklopu manifestacije Konjičko kulturno ljeto – Dani dijaspore “Konjic u srcu BiH” u Zavičajnom muzeju u ponedjeljak je otvorena izložba fotografija pod nazivom “Konjički vremeplov”.

Izložbu je organizirao Narodni univerzitet Konjic, uz pokroviteljstvo Grada Konjica i pomoć konjičkog kolekcionara i zaljubljenika u Konjic i njegovu povijest Safeta Hebibovića.

Izložba kroz fotografije, audio-vizualne radove i postavku spomenika kulture svjedoči o kontinuitetu naseljenog mjesta Konjic kroz vjekove, priopćeno je iz Grada Konjica.

Konjičanka Esma Mulić, koja živi u Oslu u Norveškoj nije krila zadovoljstvo zbog mogućnosti da se upozna s bogatom poviješću rodnog grada u koji stiže redovno svakog ljeta.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što mogu prisustvovati ovakvom kulturnom događaju, izložbi koja prezentira naš grad kroz povijest i daje jasniju sliku o tome kako se sve ovo gradilo, mijenjalo i razvijalo kroz vrijeme. Konjic je u našim srcima i njemu se stalno vraćamo. Drago mi je da je stvorena mogućnost da se ovdje organizira manifestacija koja će omogućiti svim građanima koji su vezani za Konjic i koji su ovih dana tu, da istinski uživaju u sadržajima za sve generacije”, kazala je Mulić.