Kultura

Dva motiva

Otvorena izložba fotografija s foto natječaja “Sunčana strana Mostara”

29/10/2018

Glasnogovornica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anita Glibić izrazila je zadovoljstvo što je i Studentski centar bio dio ovog događaja

Prodajna izložba fotografija s foto natječaja “Sunčana strana Mostara” otvorena je u ponedjeljak u Mostaru, a sav prihod od prodanih fotografija i photobookova namijenjen je Udruzi za Down sindrom Mostar.

Službeni fotograf foto natječaja “Sunčana strana Mostara” Franjo Bošnjak kazao je kako je iznenađen i zadovoljan brojem pristiglih fotografija.

– Budući da su uvjeti natječaja bili takvi da se fotografirati može i osobnim telefonom bio sam ugodno iznenađen i brojem fotografija koje su pristigle, ali i njihovom tehničkom i umjetničkom kvalitetom – kazao je Bošnjak.

Podsjetio je da je uvjet natječaja bio “uhvatiti” dva motiva – jedan je Mostar, a drugi sunčana strana tog grada, a svaka fotografija je trebala odisati optimizmom.

Glasnogovornica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anita Glibić izrazila je zadovoljstvo što je i Studentski centar bio dio ovog događaja.

– U posljednje vrijeme je puno projekata humanitarnog karaktera, ali nikada nije dovoljno, jer nažalost imamo jako puno potrebitih i udruga i fizičkih lica. Nama je drago da sudjelujemo, a i ubuduće ćemo se odazvati na ovakve projekte – kazala je Glibić.

Ovaj foto natječaj provodio se kao dio projekta “Sunčana strana FBiH”, kojega provode agencija PRimera zajedno s Obala art centrom, uz sufinanciranje Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.