Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Druga samostalna

Otvorena izložba “Hercegovinom” autorice Azre Čopelj

Otvorena izložba slika -Hercegovinom-

Otvaranju izložbe prisustvovali su brojni gosti iz društvenog života Mostara i oko 60 građana, a izložba će i u narednim danima biti postavljena i otvorena za posjetitelje, stoji u priopćenju

Druga samostalna izložba autorice Azre Čopelj pod nazivom “Hercegovinom” otvorena je u četvrtak u multimedijalnoj dvorani Kulturnog centra Mostar Sjever – Potoci.

Na samom početku prisutnima se obratio direktor Centra Elvedin Mujan, koji je ukratko predstavio aktivnosti, manifestacije i programske sadržaje koji se u kontinuitetu održavaju u tom centru u posljednjih nešto više od pola godine, odnosno od njegovog svečanog otvaranja, priopćeno je iz JU Kulturni centar Mostar Sjever.

Nakon direktora, profesorica Lejla Boškailo kazala je nešto više o samoj postavci umjetničkih slika i radova sa stručnog aspekta, a prisutnima se nakon nje obratila i autorica Azra Čopelj, mlada umjetnica iz Mostara.

Otvaranju izložbe prisustvovali su brojni gosti iz društvenog života Mostara i oko 60 građana, a izložba će i u narednim danima biti postavljena i otvorena za posjetitelje, stoji u priopćenju.