Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

manastir žitomislić

Otvorena izložba “Ljepota našim očima”

FOTO: Fondacija Muzeja Žitomislić/Fena

Riječ je o izložbi umjetničkih radova štićenika Los Rosalesa, koja je prodajnog karatera, a sav prihod od prodaje ide Centru ”Los Rosales”

“Ljepota našim očima” naziv je izložbe koja je otvorena u ponedjeljak navečer u manastira Žitomislić, pored Mostara, u organizaciji Fondacije Muzej Žitomislić i Centra za djecu i omladinu s poteškoćama u razvoju ”Los Rosales”.

Riječ je o izložbi umjetničkih radova štićenika Los Rosalesa, koja je prodajnog karatera, a sav prihod od prodaje ide Centru ”Los Rosales”.

Direktorica Fondacije Muzeja Žitomislić Irina Kolak Mandić izrazila je zadovoljstvo što je izložba ”Ljepota našim očima” po drugi put otvorena u porti manastira Žitomislić, te da su pozitivni komentari koji su uslijedili nakon prve izložbe potvrdili ono što su organizatori znali, a to je da su ljepota i umjetnost jedni od univerzalnih jezika koji spajaju ljude.

Direktorica Centra ”Los Rosales” Mirna Mezit je istaknula kako je ambijent manastira Žitomislić uvijek veoma lijepo i smirujuće okruženje, naglasivši zadovoljstvo činjenicom da je spomenuta izložba ponovo otvorena u suradnji sa Fondacijom Muzej Žitomislić.

Ona je još jednom predstavila i njihovu štićenicu, pjesnikinju Azeminu Mehremić, koja je ovom prilikom promovirala svoju četvrtu knjigu poezije i govorila svoje stihove, priopćeno je iz Fonadice Muzeja Žitomislić.