Mediteran Film Festival

Otvorene prijave za MFF School radionicu

filmska radionica (1) (1)

22. Mediteran Film Festival će se od 25. do 28. avgusta održati u Širokom Brijegu

Otvorene su prijave za MFF School – multikulturalnu filmsku radionicu, koja će se održati u sklopu Mediteran Film Festivala (MFF) u Širokom Brijegu.

Riječ je o dvije radionice, i to za napredne i početnike. Radionica za napredne održat će se od 17. do 28. avgusta, a za početnike od 9. do 11. avgusta.

Polaznici će sudjelovati u stvaranju kratkog igranog ili dokumentarnog filma. Uz pomoć partnera iz organizacije Outside The Lens i produkcije Circe 3 producirat će se dva filma koji će biti prikazana na zatvaranju 22. Mediteran Film Festivala.

Tim učenika, mentora i predavača udružit će se u pisanju scenarija, produciranju, snimanju i montiranju filmova i tako proći kroz sve faze važne za nastanak filmskog djela.

Zainteresirani se mogu prijave na radionice na web adresi, a sve dodatne informacije mogu potražiti putem e-mail mffschool@gmail.com.

Inače, 22. Mediteran Film Festival će se od 25. do 28. avgusta održati u Širokom Brijegu. Pripreme su u punom jeku a najbolji filmovi za natjecateljski program biraju se među 300 naslova pristiglih putem online aplikacije MFF-a. Više informacija o 22. izdanju Mediteran Film Festivala potražite na službenoj web ili Facebook stranici.

mmf