Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Kultura

Počela rezervacija ulaznica za 21.Jazz fest Sarajevo

23/08/2017

Počela je online rezervacija ulaznica za sve festivalske programe 21. Jazz Festa Sarajevo 2017 koji će biti održan od 31. oktobra do 5. novembra.

I ove godine Jazz Fest omogućava svojoj publici da putem zvanične stranice festivala www.jazzfest.ba rezerviše ili kupi ulaznice za sve koncerte festivala.

Na području Sarajeva osigurana je besplatna dostava ulaznica na kućnu adresu, a za ostale dijelove Bosne i Hercegovine moguća je dostava pouzećem.

Ulaznice će se do 15. septembra moći rezervirati po povoljnim friendly cijenama a nakon ovog datuma po predprodajnim cijenama, a također se mogu rezervirati i kompleti ulaznica i to po najpovoljnijim takozvanim „early bird“ cijenama, najavljeno je iz Jazz Festa Sarajevo.

Publika Jazz Festa može odabrati između 16 ulaznica za ukupno 22 koncerta. Broj koncerata koje Jazz Fest ove godine nudi publici bit će i veći nakon objavljivanja programa klupske scene Late Nite Stage.

Na festivalskoj stranici, osim rezervacije moguće je izvršiti i kupovinu svih ulaznica za XX1. Jazz Fest Sarajevo 2017.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.