Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Kultura

Počele pripreme za Mostarsku lisku

17/01/2017

Iz Narodnog pozorišta (NP) Mostar danas je upućen Javni poziv za sudjelovanje na 14. međunarodnom festivalu komedije “Mostarska liska” koji će se ove godine u Mostaru održati od 22. do 29. aprila.

Pravo sudjelovanja imaju sva profesionalna pozorišta, pozorišne trupe i ostale organizacijske forme profesionalne pozorišne produkcije koje su u razdoblju od 1.1.2016. godine pa do dana prijave producirale predstavu komedijskog žanra i koje prođu službenu selekciju, priopćeno je iz NP Mostar.

Selekciju i odabir predstava koje će sudjelovati na Festivalu vršit će umjetnički direktor NP Mostaru Adnan Lugonić, dramaturg i dramski pisac.

Rok za prijave traje do 20. februara. Poziv i prijavni obrazac može se preuzeti na web stranici NP Mostar: www.npm.ba, a obrasci se mogu dobiti i slanjem upita/zahtjeva na e-mail marketing@npm.ba, priopćili su iz NP Mostar.

Komentari