Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prijave od 17. juna

Počele rane prijave za akreditacije Sarajevo Film Festivala

sarajevo film festival sff

Festivalska akreditacija namijenjena je filmskim profesionalcima i umjetnicima koji planiraju da prate filmski program i povezane događaje

Počele su rane prijave za profesionalne i studentske akreditacije po posebnim cijenama, saopćeno je danas iz press službe Sarajevo Film Festivala, prenosi Anadolu Agency (AA).

25. Sarajevo Film Festival održat će se od 16. do 23. augusta 2019. I ove godine festivalski dani će biti jedinstvena prilika za predstavljanje filmova, ostvarivanje i učvršćivanje kontakata, ali i za nezaboravno druženje sa brojnim filmskim profesionalcima i publikom.

Sarajevo Film Festival, kako je saopćeno, nudi sljedeće akreditacije:

Industry akreditacija namijenjena je filmskim profesionalcima koji planiraju da, pored gledanja filmova i druženja na festivalskim događajima, prate i program CineLink Industry Days.

Festivalska akreditacija namijenjena je filmskim profesionalcima i umjetnicima koji planiraju da prate filmski program i povezane događaje.

Studentska akreditacija namijenjena je svim srednjoškolcima i studentima. (Studenti bosanskohercegovačkih akademija za film i dramske/ scenske umjetnosti imaju poseban popust od 50 posto).

Gosti koji nisu filmski profesionalci ili studenti, akreditaciju mogu obezbijediti kroz ekskluzivnu ponudu Golden Card.

Prijave za Press akreditacije se otvaraju 17.06.2019.