Počeo upis u “Centar za zdravo i kreativno odrastanje” JU BKC Živinice

bkc zivinice

Počeo je upis u „Centar za zdravo i kreativno odrastanje“ JU BKC Živinice.

Upis će trajati do 20. febrara, a svi zainteresirani za kreativne radionice mogu popuniti prijavni obrazac u Gradskoj biblioteci Živinice.

Djeca i mladi će od 1. marta moći pohađati: Studio harmonike, Studio gitare, Studio violine, Studio flaute, Baletni studio, Dramski studio, Studio stranih jezika, Dječiju čitaonicu (književnost i kreativno pisanje), Studio fotografije i videa.

Cilj osnivanja Centra je da djeca rastu u pozitivnom i afirmativnom okruženju, da se razvija kreativnost, a to želimo postići kroz razne kreativne radionice.

Djeca i mladi će kroz igru i zabavu učiti: slikati, svirati, plesati, glumiti, a sa njima ćeraditi Stručni saradnici BKC-a Živinice, koji su već ostvarili zapažene rezultate u radu sa djecom.

Polaznici Centra će učetvovati u manifestacijama JU BKC Živinice, a svi će imati svoje javne prezentacije krajem maja i početkom juna.

Sve zainteresirani koji žele da se prijave za pohađanje jedne od navedenih radionica, mogu to učiniti od danas u prostorijama JU BKC-a Živinice na drugom spratu ili u Gradskoj biblioteci Živinice, kako bi popunili prijavni list.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona: 035 773 – 908 i 035 775 – 066.