Poziva za sudjelovanje na Street Arts festivalu Mostar

psi Mostar Street Arts

Street Arts festival Mostar raspisao je natječaj za sudjelovanje na šestom izdanju tog festivala, koji će se održati od 24. maja do 6. juna.

Pozivani su svi zainteresirani stvaratelji i kolektivi iz BiH i regije iz oblasti vizualnih umjetnosti (mural, izložba, skulptura, instalacija, fotografija, performans), te muzike, teatra, plesa i urbanih sportova.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, kontakt podatke, kratku biografiju, detaljno razrađenu skica za oslikavanje murala ili, ako se radi o drugom obliku umjetnosti, opis koncepta uz prateću dokumentaciju (fotografije, reprodukcije, video ili audio materijal).

Prijave se trebaju poslati na na e-mail adresu streetartsfestival@gmail.com, s naslovom “prijava na konkurs”, a primat će se do 25. aprila.

Oživljavanje grada bojom počet će aktivnostima u aprilu, a inicijatori su Srednja građevinska škola Mostar, s kojom Street Arts Festival ima dugogodišnju kvalitetnu suradnju.

Festivalska etapa u maju imat će fokus na umjetničkim akcijama lokalnih umjetnika i učenika United World College Mostar, dok će u junu organizatori organizatori ugostiti brojne umjetnike iz zemlje, regije i svijeta.

Festival Street Arts festival Mostar realizira se uz Vijeće mladih Grada Mostara, Koledž ujedinjenog svijeta Mostar , OKC Abrašević, Udruženje Fora i Srednju građevinsku školu Mostar.