Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predstava “Ne igraj na Engleze” u Narodnom pozorištu Mostar

ivan skoko
Ivan Skoko

Narodno pozorište Mostar kalendarsku godinu svečano završava novom premijerom predstave ”Ne igraj na Engleze” koja je na reperturaru na Velikoj sceni 1. prosicna u 20 sati, te bogatim i raznovrsnim programom, priopćili su iz Narodnog pozorišta Mostar.

Predstavu po tekstu Vladimira Đurđevića, a u režiji Emira Spahića, igraju Emir Sejfić, Ivan Skoko i Emir Spahić. Adaptaciju i dramaturgiju radio je Adnan Lugonić, a scenografiju i kostimografiju predstave je Sabina Trnka.

Reprize predstave bit će izvedene 2. i 8. prosinca u 20 sati.

U povodu premijere predstave i drugih programa na repertoaru ovoga kazališta bit će upriličena konferencija za medije u utorak, 28. studenoga u 11 sati, u “Studiju 64” Narodnog pozorišta Mostar.

Ulaznice po cijeni od 10 maraka, a za učenike, studente i umirovljenike po cijeni od 5 maraka, mogu se kupiti na blagajni Pozorišta ili rezervirati svakim radnim danom od 9 do 14 sati na telefon 036 550 128.

Rezervacija ulaznica može se izvršiti i putem e-maila: marketing@npm.ba te putem facebook stranice Narodno pozoriste Mostar, navodi se u priopćenju.