BuFEST

Predstava “Ugovor” GKM-a Vitez pokupila simpatije publike u Busovači

l_fb0afd28c27c594d0866cfeb87389ba2

Riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi koju je režirao i adaptirao Marko Mirković, a izvršni producent je Ivan Sajević

Busovački kazališni festival BuFEST ovaj je tjedan nastavljen izvedbom predstave “Ugovor”, a mladi glumci iz Gradskog kazališta mladih “Vitez” pokupili su simpatije publike te su za odličnu izvedbu predstave nagrađeni snažnim i gromoglasnim pljeskom.

Riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi koju je režirao i adaptirao Marko Mirković, a izvršni producent je Ivan Sajević.

U predstavi igraju – Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić.

Mladi kazalištarci svojom su izvedbom oduševili busovačku publiku, koja je imala priliku na iznimno humorističan način saznati kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru.

Busovački kazališni festival BuFEST nastao je 2019. godine i održava se u organizaciji udruge UZOR i Gradskog kazališta mladih Vitez, a u tri godine postojanja brojnoj publici je ponudio izuzetno kvalitetan kazališni sadržaj.

Program 4. BuFEST-a nastavlja se u utorak, 29. novembra, u 18 sati, izvedbom predstave “Učionica” koja je namijenjena za djecu i mlade od prvog do devetog razreda osnovne škole.

Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja festivala je Federalno ministarstvo kulture i sporta.