Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tačno.net

Promocija knjige “Zaljubljeni u propast” Drage Bojića

zaljubljeni-u-propast – tacno net (1)

Događaj organiziraju Centar za kritičko mišljenje i portal Tacno.net, a o knjizi će na promociji uz autora govoriti i književnik Nedžad Maksumić, povjesničar Dragan Markovina, te novinar Emil Karamatić, priopćili su organizatori

Promocija knjige “Zaljubljeni u propast”, autora fra Drage Bojića, održat će se u utorak, 5. jula, u hotelu Bristol u Mostaru s početkom u 20.30 sati.

Događaj organiziraju Centar za kritičko mišljenje i portal Tacno.net, a o knjizi će na promociji uz autora govoriti i književnik Nedžad Maksumić, povjesničar Dragan Markovina, te novinar Emil Karamatić, priopćili su organizatori.

Fra Drago Bojić bosanski je franjevac, teolog, publicist, te redovni kolumnist portala Tacno.net. Doktorirao je na teološkom fakultetu Sveučilišta u Beču 2009. godine.

Direktor je Internacionalnog Multireligioznog Interkulturnog Centra (IMIC) – Zajedno u Sarajevu. Objavio je knjige “Zlato i tamjan. Kritički osvrti na politiku i religiju” i “Kraljevstvo Božje i nacionalizam”, obje u izdavaštvu Centra za kritičko mišljenje Mostar.