Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

povoljne cijene

Sajam knjige od 10. do 16.septembra u Banjoj Luci

sajam knjiga – sarajevo

U okviru sajma bit će priređeno i nekoliko panel-diskusija na kojima će učestvovati književnici, lingvisti, izdavači i profesori

Međunarodni sajam knjige bit će održan od 10. do 16. septembra u Banjoj Luci.

Ovogodišnja sajmska manifestacija je prilika da se posjetioci upoznaju o novitetima u svijetu književnosti i novim djelima domaćih i regionalnih izdavača, po povoljnijim i sniženim cijenama.

Izdavači, čija djela će svi zainteresovani moći da pogledaju i kupe su: “Kreativni centar”, “Vulkan”, “Laguna”, “Partenon”, “Dereta”, JRJ Udruženje izdavača, Zavod za udžbenike iz Beograda, “Kairos” iz Sremskih Karlovaca,“Buk” iz Zemuna…

Posjetioci će imati priliku da vide i izdanja Udruženja književnika Republike Srpske, Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo, “Pčelice”, Narodne i univerzitetske biblioteke RS, Andrićevog instituta iz Višegrada, “Nostalgije”, te Zajednice izdavača u BiH (koja prvi put učestvuje na sajmu), ali i Naklade “Begen”, “Nove knjige” i “Obodskog slova”.

U okviru sajma bit će priređeno i nekoliko panel-diskusija na kojima će učestvovati književnici, lingvisti, izdavači i profesori.

Organizatori, “Glas Srpske” Banja Luka, naveli su da će okviru 24. međunarodnog sajma knjige biti održani i četvrti Međunarodni književni susreti u organizaciji Udruženja književnika RS-a, a tokom trajanja sajma bit će priređivane i dnevne književne promocije aktuelnih djela.