Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Kultura

Samostalna izložba skulptura akademske kiparice Arlete Ćehić

30/05/2017

Samostalna izložba “Preko”, višestrane umjetnice i akademske kiparice Arlete Ćehić iz Mostara, bit će upriličena u četvrtak, 1. juna u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Posjetitelji će imati prigodu vidjeti radove te umjetnice, koja preko određenih geometrijskih oblika i formi uvodi promatrača u područje metafizičkoga promišljanja.

Izložba “Preko” je nastavak i razvijanje prethodne izložbe “Totemi II” s još više naglašenim minimalizmom i polariziranjem prostora.

Pored skulptura od staroga željeza, kamena i drveta, svojstvenim njezinom rukopisu, bit će izloženi radovi koji će najprije šokirati znanstvenu percepciju, a potom nuditi komunikaciju.

Inače, Arleta Ćehić je do sada izlagala svoje radove na preko 40 skupnih izložbi u BiH, Njemačkoj i Nizuzemskoj, a u devetom i desetom mjesecu ove godine sudjelovat će na skupnim izložbama Ely Center of Contemporary Art, New Haven/ USA, i renomiranom Salon de Realites Nouveles u Parizu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.