Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Studentski zbor i ove godine organizira “Mjesec kulture”

sveučilište u mostaru

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove godine organizuje “Mjesec kulture”, u okviru najvažnije i najveće studentske manifestacije “Dani Studentskog zbora”.

Mjesec kulture se održava u okviru Dana Studentskoga zbora, a svečano će biti otvoren predstavom “Šmizle” koja će se izvesti večeras, s početkom u 19 sati, u Velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Kulturni će mjesec obilovati mnogim sadržajima, kao što su kulturno-zabavne večeri, filmske projekcije, večeri poezije, zanimljive debate i svirke. Svaki student će u ovom bogatom programu moći pronaći aktivnost za sebe, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru

Posebice je izdvojena značajna suradnja s Hrvatskim narodnim kazalištem u Mostaru, koja u okviru Kulturnog mjeseca donosi Poetski kolaž “Jednu turu za kulturu”, predstave “Quijotanje” i “O ljubavi”, književnu večer “Svijest nikad ne umire”, izložbu studentskih fotografija “Svijet oko nas” te koncert Akademskog zbora mostarskog Sveučilišta “Naracije i operacije”.