Prijavite se

Traže talente: iMTM osniva Super Stars vokalno-glumačko-plesni ansambl

Footloose 2 (1)

Sa ansamblom koji će djelovati u dvije kategorije Junior i Teen Super Stars, će raditi tim dugogodišnjih predavača iMTM-a i saradnici iz srodnih umjetničkih institucija

Kao rezultat desetogodišnjeg djelovanja na polju muzičkog teatra te deset realiziranih projekata, među kojima su mjuzikli: Briljantin, Footloose, Prljavi ples, Annie i Flashdance, iMTM škola za izvođačke umjetnosti osniva vokalno-glumačko-plesni ansambl pod nazivom ”iMTM Super Stars BiH”, koji počinje sa radom 2020. godine.

Traže se mladi talentovani dječaci i djevojčice uzrasta od 7-17 godina iz cijele Bosne i Hercegovine, koji će kroz ansambl učestvovati u studijskim snimanjima, predstavama, reklamama, tv emisijama, te priređivati live performanse i koncerte širom zemlje. Sa ansamblom koji će djelovati u dvije kategorije Junior i Teen Super Stars, će raditi tim dugogodišnjih predavača iMTM-a i saradnici iz srodnih umjetničkih institucija. Svi zainteresovani kandidati iz cijele BiH, mogu se javiti na email superstars@mtm.ba i poslati kraći snimak jedne pjesme na engleskom jeziku te osnovne lične podatke.

Za sve prijavljene kandidate bit će organizirana audicija u januaru a datum će biti naknadno objavljen. Ansambl će umjetnički djelovati po uzoru na svjetski poznati ansambl Acapops, sa kojim se u narednom periodu uspostavlja i umjetnička saradnja.