Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Knjiga.ba

Treći mjesec zaredom “PTSP spomenar” najtraženiji

ptsp spomenar

Kako se navodi, već treći mjesec zaredom knjiga ‘PTSP spomenar’ Dragana Bursaća najtraženija je u online knjižari Knjiga.ba

Knjiga ‘PTSP spomenar’, bosanskohercegovačkog novinara Dragana Bursaća, izazvala je izuzetan interes javnosti na najvećoj bh. online knjižari Knjiga.ba.

– Pisana prepoznatljivim, rekli bismo bursaćevskim stilom, s pregršt emocija, hrabro i beskompromisno, istovremeno s nevjerojatnom lakoćom. Unatoč tome što ime knjige, ali i efektno dizajnersko rješenje (u vidu rupe od metka) kroz doslovce cijelu knjigu sugeriraju da će čitatelj naići na ratnu tematiku, ta pretpostavka baš i nije sasvim na mjestu – navodi online knjižara Knjiga.ba.

Na listi najčitanijih naslova u maju su, uz ‘PTSP Spomenar’, i ‘Sve dok ne svane’, ‘Bosanski muslimani u Drugom svjetskom ratu’, ‘Bogati otac, siromašni otac’, ‘Budni u pet (i vaš je čitav svet)’, ‘Sa svakim dahom’, ‘Ljetopis o Kralju Tvrtku – roman hronika’, ‘Mindfuck – Zašto sabotiramo sami sebe i šta možemo da uradimo protiv toga’. ‘Misli i obogati se – Originalna verzija, poboljšana i revidirana’ te ‘Sarajevski John Doe’.

Kako se navodi, već treći mjesec zaredom knjiga ‘PTSP spomenar’ Dragana Bursaća najtraženija je u online knjižari Knjiga.ba.