Kultura

Ljetne večeri u Jazavcu

U Banjoj Luci sutra počinje “Bosonogo veče”

02/08/2020

Pedeset mjesta za projekciju prve epizode serije "Meso" je skoro popunjeno,

U okviru programa “Ljetne večeri u Jazavcu”, od ponedjeljka počinju projekcije domaće serije “Meso” kroz tematsko, “Bosonogo veče”.

Narednih devet nedjelja, banjalučka publika će biti u prilici još jednom pogledati ostvarenje koje je nastalo upravo u ovom gradu. Ulaz na sve projekcije je slobodan uz ranije preuzete ulaznice.

Iz Gradskog pozoriša “Jazavac”, koje i priređuje predstave i projekcije na otvorenom, ističu kako je zainteresiranost publike velika.

– Karte za prve dvije sedmice repertoara gotovo da su nestale, zbog čega smo zaista srećni jer to pokazuje da nas publika nije zaboravila i da želi ponovo gledati predstave i domaću seriju – poručuju iz “Jazavca”.

Pedeset mjesta za projekciju prve epizode serije “Meso” je skoro popunjeno, a publika će uz fizičku distancu morati nositi i zaštitne maske. Iz “Bosonoga produkcije” ističu kako im je zadovoljstvo što će “Meso” još jednom podijeliti s domaćom publikom.

– Reakcije su zaista odlične, što nas naročito raduje zbog premijere drugog dijela trilogije – serije ‘Kosti’, koja nas očekuje na jesen. Sigurni smo da će do kraja septembra brojni Banjalučani uživati uz sudbine Mirka i Slavka, i tako se pripremiti za jednu potpuno novu priču koju nam ‘Kosti’ donose – kaže reditelj obje serije Saša Hajduković.

Projekcija prve epizode počinje u ponedjeljak 3. augusta u 21 sat, saopćeno je iz Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.