Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poziv za mlade

U toku je upis na besplatni kurs italijanskog jezika

kurs italijanskog ckm

Trajanje kursa italijanskog jezika je devet mjeseci. Svaki nivo obuhvata tri mjeseca, a namijenjen je učenicima viših razreda osnovnih škola, srednjoškolcima i studentima

Javna ustanova Centar kulture i mladih, čiji je osnivač Općina Centar, organizuje besplatan kurs italijanskog jezika za mlade.

Ovaj kurs će se realizovati grupno i omogućiti će mladim ljudima da praktično koriste italijanski jezik u svakodnevnoj komunikaciji. U izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje i istovremeno njegujući kulturu učenja stranih jezika, mladi će kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme i doprinijeti individualnom razvoju.

Trajanje kursa italijanskog jezika je devet mjeseci. Svaki nivo obuhvata tri mjeseca, a namijenjen je učenicima viših razreda osnovnih škola, srednjoškolcima i studentima. Broj mjesta je ograničen.

Voditeljica kursa je Adelisa Mašić, koja je aktivna predavačica italijanskog jezika već pet godina u PRONI Centru za omladinski razvoj, Online Akademiji i Centru kulture i mladih Općine Centar.

Više informacija vezanih za kurs, kao i prijavni obrazac možete pronaći na ovom linku.