Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Večeras svečano zatvaranje TKT Festa komedijom “(Slučajni) peverznjak”

SP 6

U dramatizaciji, režiji i ulozi glumca Zlatko Paković je tuzlanskoj publici, u sinoćnoj izvedbi predstave ‘’Othelo’’ W. Shakespeara, ponudio drukčije gledanje na budućnost ‘’koja je već iza nas’’.

U predstavi igraju Juraj Aras i Hrvojka Begović koji su predstavi dali i svoj vlastiti pečat. U dramatizaciji, režiji i ulozi glumca Zlatko Paković je tuzlanskoj publici, u sinoćnoj izvedbi predstave ‘’Othelo’’ W. Shakespeara, ponudio drukčije gledanje na budućnost ‘’koja je već iza nas’’.

U predstavi igraju Juraj Aras i Hrvojka Begović koji su predstavi dali i svoj vlastiti pečat. Komedija “(Slučajni)” Perverznjak autora Andrew Goffman-a svečano će večeras zatvoriti XVI TKT Fest pod motom ‘’Teatarske različitosti-vrijednosno postignuće’’.

Predstava je nastala u produkciji Gradskog kazališta “Jozo Ivakić” Vinkovci iz Hrvatske a izvesti će se u 19 30 na sceni Teatra kabare Tuzla. Režiju potpisuje Goran Grgić. Tekst preveo i dramatizirao: Borivoj Radaković. Igra: Vladimir Andrić.

‘’(Slučajni) Perverznjak” duhovita je životna priča o odrastanju i seksualnom sazrijevanju muškaraca ili barem većine muškaraca. Naime, radi se o problemima s kojima se muška populacija susreće tijekom svog spolnog sazrijevanja, silnoj znatiželji i jednako tako silnim nespretnim i nesretnim događajima vezanim uz otkrivanje spolnosti, razumijevanje suprotnog spola, ostvarivanje veza i slično.

Andrew Goffman je ovu monodramu napisao 2005. godine, a svjetsku premijeru imala je na Times Squareu u New Yorku. Trenutno se predstava izvodi u 14 zemalja, na 4 kontinenta.

Ne preporuča se osobama mlađim od 15 godina. Danas će se organizovano odigrati i predstava za djecu nastala u produkciji Teatra kabare Tuzla ‘’Aska i vuk’’ autora Ive Andrića, u režiji Damira Altumbabića, učenicima Osnovne škole KŠC ‘’Sv. Franjo’’ u okviru XVI TKT Fest-a.

Cijena ulaznice 7 KM, za studente uz pokaz indeksa 5KM. Rezervacije i informacije na broj telefona: 035 264 733 kao i na facebook stranici Teatra kabare Tuzla.