Kultura

trajat će do 23. decembra

Veliki izbor novih naslova na Zimskom salonu knjige u Sarajevu

12/12/2019

Salon će trajati do 23. decembra, a pored velikog izbora novih naslova knjiga iz Bosne i Hercegovine i susjedstva, ovogodišnji Zimski salon knjige pokreće Dječije radionice u organizaciji Biblioteke Sarajeva i Bosanskog kulturnog centra iz Sarajeva

Zimski salon knjige otvoren je juče u Gradskoj galeriji Collegium Artisticum u KSC Skenderija, a u organizaciji Biblioteke Sarajeva, Bosanskog kulturnog centra Sarajevo te IKD “University press-Magistrat Izdanja”.

Salon će trajati do 23. decembra, a pored velikog izbora novih naslova knjiga iz Bosne i Hercegovine i susjedstva, ovogodišnji Zimski salon knjige pokreće Dječije radionice u organizaciji Biblioteke Sarajeva i Bosanskog kulturnog centra iz Sarajeva.

U okviru tih radionica sa najmlađim čitateljstvom družiti će se najpoznatiji dječiji pisci iz BiH. No, i najmlađi čitatelji će imati priliku predstaviti svoje dječije stvaralaštvo.

Posjetioce na salonu očekuje veliki broj noviteta uz veoma povoljne cijene, kao i prigodne popuste od 20 do 70 posto. Ulaz je slobodan od 10 do 19 sati svakog dana, saopćeno je iz IKD “University press-Magistrat Izdanja”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.