Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u galeriji Kunstmatrix

Virtuelna izložba “Eko kolonija 2020.”

Magistrica sakralne umjetnosti Kristina Ćavar u osvrtu na izložbu napisala je kako su izložene slike “svojevrsni prozor u novi svijet, obojen različitim tonovima i prožet novom melodijom koja odjekuje s obližnjih planina”

Virtualna izložba “Eko kolonija 2020.”, koja obuhvaća 37 slika s različitim motivima blidinjskog krajolika, bit će otvorena večeras u galeriji Kunstmatrix.

Magistrica sakralne umjetnosti Kristina Ćavar u osvrtu na izložbu napisala je kako su izložene slike “svojevrsni prozor u novi svijet, obojen različitim tonovima i prožet novom melodijom koja odjekuje s obližnjih planina”.

“Iako ponekad pristup programu likovne eko kolonije daje mogućnost vježbe, svakom studentu se otme autentičan pečat utisnut u platno. Stoga ova izložba nosi bogatstvo i ljepotu koju su mladi umjetnici zapazili i zabilježili. Pred nama su umjetnički eksponati puni zvonkih boja i jedinstvenih kompozicija, svakome za oko i dušu ponešto”, napisala je Ćavar.

Izložba je humanitarnog karaktera. Naime, sve su slike stavljene u ponudu, a prikupljena sredstva bit će donirana Centru za djecu s posebnim potrebama Marija Naša Nada Široki Brijeg.

Izložba se održava u organizaciji Udruge EKO ZH, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva kulture i sporta.