Mediteran Film Festival

“Zatvoreno” u programu Domaćih autora MFF-a

Film-Zatvoreno (1)

Film je rađen u produkciji širokobriješke kuće Kadar, a premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu u programu BH FILM

Kratki dokumentarac ‘Zatvoreno’, redatelja Tomislava Bubala i Zdenka Jurilja, Mediteran Film Festival (MFF) prikazat će u programu ‘Domaći autori’.

Film je snimljen u Hercegovini, a prikazuje vrijeme od prvog do posljednjeg vala koronavirusa, kada je virus ovu regiju, kao i ostale dijelove svijeta, zatvorio, priopćili su organizatori MFF-a.

“Došao je ožujak, a s njim su došle ptice, sunce, prve latice cvijeća, pupoljci drveta… No, s ulica i trgova nestali su ljudi. Preko noći su ostale prazne kavane, trgovine, shopping centri, crkve, džamije, učionice, kolodvori, pruge, ceste… Zavladali su muk i tišina koju ponekad razbije pjev ptica, lavež pasa, zujanje muha i zvuk kola hitne pomoći!”, stoji u sinopsisu.

Film je rađen u produkciji širokobriješke kuće Kadar, a premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu u programu BH FILM.

Podsjećamo, 22. Mediteran Film Festival, čiji je generalni pokrovitelj HT Eronet, bit će održan od 25. do 28. kolovoza u Širokom Brijegu.