Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Završeni 31. “Dani teatra mladih”

predstava_mir23

Predstavom “Mir” sinoć su završeni trideset prvi “Dani teatra mladih”, koji su održani u organizaciji Mostarskog teatara mladih 1974 (eMTeeM 1974).

Ove godine na “Danima teatra mladih” publici je predstavljeno sedam predstava koje su premijerno izvedene u protekloj sezoni ili su doživjele brojna izvođenja.

Završetak je to redovnog igranja predstava Mostarskog teatra mladih na matičnoj sceni, ali će se predstave igrati na festivalima i brojnim drugim ljetnim susretima, ali i u okviru turističke ponude.

Već tradicionalno na kraju Dana teatra mladih dodjeljuje se eMTeeM-ova maska najuspješnijoj predstavi, a u netom završenoj sezoni to su bile predstave “Nijemi krik” i “Mir”.

Izaslanstvo eMTeeM-a i Centra za dramski odgoj sutra putuje u Zagreb, gdje će u okviru simpozija “Budućnost dramskog odgoja”, u organizaciji Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, imati uvodni referat o svom radu te radionicu o metodologiji koju primjenjuje na radionicama pomirenja.

Nakon Zagreba, ansambl predstave “Mir” putuje u Postojnu, Republika Slovenija, gdje će nastupiti na 7. FAK festivalu, priopćeno je iz eMTeeM-a.