Magazin

Bill Clinton nakon 15 godina opet uživao u bosanskoj kuhinji

12/07/2015

Davne 2000. Bill Clinton je po prvi put posjetio Bosnu i Hercegovinu. Tokom boravka u glavnom gradu Sarajevu, Bill Clinton se odlučio da posjeti restoran „Pod Lipom“, jedan od najpoznatijih tradicionalnih restorana bosanke kuhinje koji se nalazi u starom gradu u samom srcu Baščaršije.

„Najukusnija hrana koju sam jeo“ su bile njegove riječi pri izlasku iz restorana. Petnaest godina poslije Bill Clinton ponovno došao u Bosnu i Hercegovinu kako bi odao počast žrtvama genocida u Srebrenici.

Nakon povratka u Sarajevo Clinton je opet odlučio posjetiti restoran „Pod Lipom“ i probati nove bosanke specijalitete.

Komentari

2 Comments

  1. miki

    13/07/2015 at 07:31

    KRETEN I UBICA DJECE I NEVINOG I NENAORUZANOG BOSNJACKOG NARODA KOJI POD OKRILJEM KRCANSKOG UN I ZLOCINACKIH CETNICKIH HORDI UBIJA DJECU PO SVIJETU .Treba mu traziti da vrati " KIKASH TRANSPORTER AVION " u nasu RBIH,koji govori hiljade prica o opsadi naseg olimpijskog glavnog grada Sarajeva i agresije i pocinjenog genocidu nad Bosnjacima "92-95",a koji su prodali i sakrili u belgiji.Sto nije otisao u tunel smrti i spasa u Sarajevu ???

  2. miki

    13/07/2015 at 07:32

    KRETEN I UBICA DJECE I NEVINOG I NENAORUZANOG BOSNJACKOG NARODA KOJI POD OKRILJEM KRCANSKOG UN I ZLOCINACKIH CETNICKIH HORDI UBIJA DJECU PO SVIJETU .Treba mu traziti da vrati " KIKASH TRANSPORTER AVION " u nasu RBIH,koji govori hiljade prica o opsadi naseg olimpijskog glavnog grada Sarajeva i agresije i pocinjenog genocidu nad Bosnjacima "92-95" u REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI I SANDZAKU ,a koji su prodali i sakrili u belgiji.Sto nije otisao u tunel smrti i spasa u Sarajevu ???

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.