Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čekala svadbu 7 godina: Muž je ostavio radi gošće s vjenčanja

mladenci111
Michelle Young i Alan Hoffman su se upoznali 2004. godine na sastanku na slijepo, i bila je to ljubav na prvi pogled. Veza im je jako brzo napredovala, savršeno su se slagali i ona je ubrzo počela da živi sa njim.

Jedanaest mjeseci nakon što su se upoznali, na Božić 2004. godine, Alan je zaprosio.

– Dao mi je nekoliko različitih kutijica, a u najmanjoj se nalazio prsten. Bila sam presretna. Umalo da zaplačem kad sam vidjela prsten. Bila sam tako sretna da sam jedva čekala da se udam za njega – iskrena le Michelle.

Ipak, morala je da sačeka – i to sedam godina. Vjenčanje je održano tek 2012. godine, a pozvali su 70 najbližih rođaka i prijatelja. Michelle je imala predivnu haljinu i bila je presrećna. Mislila je da joj je to najsretniji dan u životu, i uopšte nije sumnjala da se među zvanicama nalazi žena koja će joj ubrzo rasturiti brak, Gemma Hadley.

mladenci2222

– Dan je bio apsolutno savršen. Rekli smo naše zavjete pred svim ljudima koji su nam bili bitni. Bila sam presretna, ali primjećivala sam da Alan stalno ide da priča sa kolegama, među kojima je bila i Gemma, koja je sve vreme gledala u mene – iskrena je Michelle.

Pokušala je da odagna sve brige, ali nekoliko sedmica poslije vjenčanja, Alan se potpuno promijenio. Nije ga više interesovao seks i postao je udaljen. Svega tri meseca je prošlo od svadbe kada se Alan vratio sa posla i priznao Michelle da je više ne voli i da gaji osjećanja prema koleginici Gemmi.

mladenci333

– Rekao je da među nama stvari nisu u redu i da dugo nisu bile u redu. Tvrdio je da se između njega i Gemme ništa još uvijek nije desilo, ali da su pričali i da ona takođe gaji osjećanja prema njemu. Želio je da vidi gdje će ga to dovesti – priča Michelle.

Iako joj se svijet srušio, odlučila je da ne pravi nikakav skandal. Odselila se i podnijela zahtjev za razvod, a Alan i Gemma su počeli da se viđaju. Danas, dve godine kasnije, njih dvoje su i dalje u vezi, a Michelle i dalje čeka da se završe papiri za razvod i da postane slobodna žena.