Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Četvrti Sarajevo Beer Festival večeras počinje u Zetri

29/05/2015

Festival koji je u muzičkom svijetu postao važan regionalni događaj Sarajevo Beer Festival ove će godine u četvrtom izdanju od 29. do 31. maja ponuditi obilje dobrih svirki, u želji da opravda sve veće povjerenje publike.

Sarajevo Beer Festival počet će danas na Zetri, a otvorit će ga nastup hrvatskog benda “Jinx”, nakon kojeg će uslijediti koncerti bendova “Crvena jabuka” i “Partibrejkersi”.

Drugu festivalsku noć publika će uživati u koncertima bendova “Pochko & New Primitives”, “Dječaci” i “Bajaga”, dok će u nedeljnoj završnici nastupiti Tanja Jovičević “EX Oktobar 1864” i “Van Gogh”.

Program je napravljen u cilju da zadovolji muzičke ukuse svih uzrasta.

Organizatori su zadovoljni prodajom karata u odnosu na prošlu godinu, što se posebno odnosi na pakete trodnevnih karata. Stoga se očekuje veliki broj posjetilaca ovogodišnjem Beer Festu.

Nezaobilazni festivalski dio je i bogata ponuda piva, koje će se prodavati na štandovima 18 izlagača iz regije, uz promotivnu cijenu od tri KM za pola litre piva svih proizvođača.

Tokom Festivala bit će prikupljana sva ambalaža za reciklažu, čime se želi podići svijest mlade populacije o odgovornijem odnosu prema okolišu, ali i animirati društveno odgovorne kompanije da djeluju u istom pravcu.

Prostor na Zetri danas će biti otvoren već od 14 sati za posjetioce i do 17 sati će ulaz biti slobodan, kao i u nedjelju. Posjetioci će u subotu moći ući u festivalski prostor od 20 sati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.