Dečko joj rekao da ide na more s prijateljima, ona mu napravila pravilnik ponašanja

pravila_ponasanja

Kada je Kieran Lumsden (18) iz Edinburgha odlučio otići na putovanje na Mallorcu, nije mogao ni sanjati kakvu će reakciju izazvati kod svoje djevojke.

Lumsden je imao u planu odmoriti se i zabaviti sa svojim prijateljima, no upute koje mu je cura napisala ne ostavljaju mu puno prostora za uživanje.

“Deset pravila za Magaluf”, naziv je uputa koje je Whitney Travers napisala za svog dečka i tako mu pokazala ko “nosi hlače” u vezi, piše Metro.

Prvo pravilo odnosi se na njegov mobitel čija baterija mora biti puna stalno, a dužan je i svakog dana nazvati je i razgovarati dvije minute. Zabranjen mu je bilo kakav kontakt s djevojkama: ne gledaj, ne razgovaraj i ne diraj!!!!!!

Uz ovo drugo pravilo Whitney je ostavila i jasnu fusnotu – ako je prevari, život će mu pretvoriti u pakao.

Ako je Kieran pomislio “škicnuti” djevojke putem društvenih mreža, dobro se zeznuo jer je Whitney pazila i na to. Naime, zabranjeno mu je da prati djevojke na društvenim mrežama.

Nije mu dopušteno ni tetovirati se, kao ni miješati pića. O drogama ne smije ni pomisliti. Zabranjene su mu i alkoholne igre s pripadnicama suprotnog spola, a noći mora provoditi u svom krevetu.

Poručila mu je i da novac koji je mislio potrošiti na plaćanje pića curama može potrošiti na nju. Također, svakoj djevojci mora reći da je u vezi te da se odmah okrene ako ga neka od cura počne zavoditi.