Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Evo kako je Boltova djevojka reagovala na njegovu preljubu

Usain-Bolt-and-girlfriend-Kasi-Bennett

Kasi Bennett (26) mudro je šutila dok su mediji prenosili sve detalje burne posljednje noći u Brazilu njenog dječka Juseina Bolta, a iako se šuškalo da će svom dragom sve oprostiti, izgleda da je istina drugačija.

Podsjetimo, sve je počelo kada je 20-godišnja Jady Duarte objavila selfije iz kreveta sa Boltom, nastale nakon proslave njegovog 30. rođendana u subotu u Riju.

Nakon toga ona je otkrila sve detalje, kako ju je on prokrijumčario u olimpijsko selo, kako ju je zaveo trbušnjacima, koliko je trajala akcija ispod pokrivača…

Ispostavilo se da Jady nije jedina sa kojom je te noći Bolt bio prisan. Uslikan je kako se ljubi sa jednom misterioznom brinetom, kao i kako pleše sa jednom zgodnom Brazilkom.

Usain-Bolt-and-Kasi-Bennett

Kasi Bennett i Usain Bolt

Sve vrijeme svi su se pitali kako na to reaguje njegova dugogodišnja djevojka Kasi, koja ga je čekala na Jamajci, i koju je navodno planirao da oženi.

Ova ljepotica je na društvenim mrežama lajkovala objave u kojima je Bolt iskritikovan zbog svog ponašanja.

Među njima je i slika na kojem su ona i Jady jedna pored druge, a na kojoj se Kasi poredi sa skupocjenom modnom markom, a njena brazilska rivalka sa jeftinom garderobom.

Lajkovala je i twitt koji glasi: “Život sa boginjom protraćio si zbog romanse na jednu noć sa nekom koja joj nije ni blizu.”

Ipak, Boltova sestra juče je medijima rekla da je njihova ljubav jaka i da će oni ostati zajedno.

– Sigurna sam da se Kasi navikla na to do sada. Navikla je na takve fotografije. Ljudi stalno traže da se slikaju sa njim, i on uvijek rado pristane. Navikla je na to da je on poznat. Mislim da se između njega i te Brazilke ništa nije desilo. On previše voli Kasi da bi ugrozio njioovu vezu. Fotografije nisu dokaz da je između njih bilo nešto – rekla je Cristin Bolt-Hilton.

– Znam da je ovo uznemirilo Kasi, ali ona će razgovarati sa njim i znam da će riješiti sve nesuglasice. Usain nije sklon prevari. Kad god smo razgovarali o tome, on se uvijek protivio takvim stvarima. Koliko znam, nikada ranije to nije uradio. Kad je bio mlađi, djevojke su ga stalno salijetale, ali otkad je sa Kasi druge ga ne zanimaju. Mislim da je ta Brazilka isplanirala da ga fotografiše i da ta priča procuri u medije – zaključila je Boltova sestra.