Magazin

Ismijavali ga zbog plesa, pa su mu priredili nezaboravnu zabavu

24/05/2015

Iako su mnogi pomislili da će priča o Seanu O'Brienu ostati samo na najavama, party se održao u jednom od najposjećenijih holivudskih klubova.

Sean O'Brien, mnogima poznatiji kao “Dancing Man”, postao je online hit nakon što je neko objavio dvije fotografije na kojima on pleše. Bolje rečeno, na jednoj pleše, dok na drugoj posramljeno gleda u pod nakon zadirkivanja dežurnih zlostavljača.

Nakon što je skupina žena vidjela anonimnog zadirkivanje, odlučile su mu organizirati veliku zabavu u Los Angelesu, a cilj je bio poslati poruku da zlostavljanje nije u redu.

Uz pomoć društvenih mreža napokon su uspjele u svom naumu, a na zabavi su se pojavila i neka lica iz svijeta slavnih.

dancing man

Na zabavi se se pojavile i Monica Lewinsky i Meghan Trainor, a svoje je obećanje donekle održao i Pharrell koji je na svom profilu najavio dolazak, ali je na kraju ipak poslao samo poruku.

“Ovo je nevjerovatno, stvarno nevjerovatno”, rekao je O'Brien gostujući u Today Showu i nastavio: “Uvijek će biti loših stvari na svijetu, ali daleko je više dobrih ljudi”.

U svakom slučaju, zabava je bila dobro posjećena (iako nema tačnih informacija o broju ljepotica), bio je tu i crveni tepih, ali najvažnije je spomenuti da je tokom večeri skupljeno oko 30.000 dolara za udruženja koje se bore protiv zlostavljanja.

https://www.youtube.com/watch?v=I71Vk1hJb3Y

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.