Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ispovjest elitne banjalučke prostitutke: Posla ima, a ljetujem na Ibici

dijana 1

Dijana, elitna prostitutka koja radi u Gradu na Vrbasu, u svijet prostitucije ušla je nedugo nakon što se iz malog mjesta doselila u Banja Luku da studira. Kaže da je ovo bio jedini način da priušti život kakav želi, kao i da na svoje zanimanje gleda kao na unosan posao.

Dijana je za Mondo.ba ispričala kako dobro zarađuje, često putuje i nakon nekoliko godina bavljenja ovim zanatom kaže da ne misli da je mnogo pogriješila.

“Najčešće putujem u Italiju, Španiju, ljeti na Ibicu, a ponekad ima posla u Beogradu ili Dubaiju. Tamo je najveća konkurencija, jer je dosta djevojaka iz BiH, Hrvatske i Srbije”, kaže Dijana.

Prema njezinim riječima, razlika između elitne i obične prostitucije je u tome što su elitne prostitutke obrazovane, kulturne djevojke koje znaju da se ponašaju i imaju izuzetne manire.

“Kada ih vidite, nikada ne biste pomislili da se radi o prostitutki. To su sve dame, gospođe, lijepo obučene, dotjerane, odgojene i školovane”, ističe Dijana.

Dodaje kako, baveći se ovim poslom može pomoći porodici i prijateljima koji nemaju novca, ali da uvijek mora biti na oprezu i da ima spremne odgovore na pitanja kako zarađuje.

Ipak, nije sve tako jednostavno.

“Banja Luka je mali grad, ovdje se sve sazna. Najvažnije od svega je da ne postoje materijalni dokazi, a ogovaranja i priča uvijek ima. Jako je teško izaći iz ovog posla. Ko želi izaći, najbolje je da novi život započne negdje u inozemstvu, daleko od poznanika i svijeta prostitucije”, naglasila je.

Kaže da se za nekoliko godina i sama planira povući, ali tek kada bude stambeno i materijalno osigurana.

– Moja mjesečna zarada u početku je bila oko 1.000 do 1.500 KM, ali sada je i oko 4.000 KM. Ukoliko idete pružati usluge klijentima u inozemstvo, onda je i zarada veća – dodala je Dijana u svojoj ispovijesti.

– Dosta klijenata traži orgijanje… Navikla sam i da stupam u seksualni odnos s djevojkama, ženama. Ponekad su to žene koje su dosta starije, koje su željne malo zabave i imaju novac da to sebi priušte – navela je ona u svojoj ispovijedi.