Magazin

Kako biznismenima i političarima sređujem prostitutke na Jadranu

16/07/2015

Jedan uposlenik hotela na Jadranu u Hrvatskoj odlučio je da progovori o prostituciji i načinu na koji svojim klijentima dovodi prostitutke.

Ovo je njegova ispovijest:

Budite uvjereni da svaki concierge dosta svog radnog vremena provede u potrazi sa suknjama. Hoteli i seks jednostavno idu ruku pod ruku. Osim sa svodnicima, dakle, dobre odnose njegujem i s taksistima, vlasnicima limuzina, turističkih i charter agencija, ali i dilerima, doktorima, striperima. Nikad ne znam tko će biti ključan za rješavanje neke velike scene u koju ću biti upleten.

Često se bavim ilegalnim aktivnostima, nagledam se svakakvih perverzija i gadarija. Ne mogu reći da sam malo puta imao moralne dvojbe oko želja i molbi gostiju s kojima sam se susretao.

Naprimjer, jedan gost dolazi nekoliko puta godišnje. Jednom s porodicom, drugi put sam. Traži žensko društvo. Tačno znam kako izgleda njegova supruga, sjećam se blijedo i njegove djece, a sada me taj isti čovjek traži da mu nađem djevojku na jednu noć. Ispočetka sam te stvari radio uistinu s gnušanjem, ali sam shvatio da to ne mogu promijeniti, a ni izbjeći. Uostalom, ko sam ja da im sudim?

U takvim situacijama osobno nikada nisam izravno uključen. Nazovem “pimpa” ili nekoga ko to organizira i s njim se dogovorim u šiframa, tražim naprimjer “vožnju” ili “bogati koktel”. Znam okvirno i cijene, oko 200 do 300 eura na sat, ovisi koji je dio sezone i kakva je ponuda. Ali trudim se biti što je moguće više izvan detalja.

Nerijetko dolaze i političari iz samog državnog vrha. Tada se stvari rješavaju puno suptilnije. Hotelski službenici nisu uključeni ni u kakve pregovore i dogovore, ali nam je svejedno svima jasno što se događa.

Stiže političar i njegova svita u jednoj limuzini, a par minuta kasnije limuzina puna djevojaka. Uzimaju sobe na istom spratu, vrlo blizu jedna druge, sve je jasno, ali, naravno, službeno im se ne može ući u trag.

U situacijama kada se od mene traži izvođenje nekakvih ilegalnih poslova ili barem upletenost u iste, naučio sam da treba znati procijeniti čovjeka.

Ako je gost sumnjiv ili se zna da je prije bio nasilan, da voli raditi ekscese, onda definitivno ne pristajem na takve dogovore.

Vrlo je moguće da se dogodi scena i onda ću sam morati gasiti požar. A svašta se tu zna događati, po hotelskim sobama ima i tučnjava i svađa, ubistava i porodičnih obračuna. A i te naše “posebne” gošće znaju biti svakakve. Jednom je jedna prostitutka pokrala gosta, izletjeli su iz sobe goli i zadihani trčali po hodnicima.

Cijeli hotel je skužio o čemu se tu radilo. A to baš i nisu primjerene situacije za hotel s pet zvjezdica.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.