Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kolinda Grabar-Kitarović zablistala na sastanku NATO-a

kolinda_nato_skup4

Osim što je u Splitu službeno otvorila konferenciju Vojnog odbora NATO saveza, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i svojom je pojavom osvježila dominantno muški skup. Generali NATO-a “ostali su bez teksta” kada je hrvatska predsjednica ušla u salu za sastanak.

Predsjednica je za ovu prigodu “pretrpanu” klasičnim odijelima i vojnim uniformama, odabrala crvenu haljinu i cipele iste boje, visokih potpetica, što nije njen čest odabir, ali to je sasvim sigurno pridonijelo da bude zvijezda vojnog skupa.

I na prijašnjim funkcijama, a posebno otkako se kandidirala te postala hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović je pod povećalom javnosti kad je u pitanju njen modni izbor, nerijetko kritiziran zbog viška detalja, teških materijala ili uskih jakni koje su dodatno isticale njene ženske atribute.

Sigurno će biti i onih koji će reći kako crvena haljina možda nije bila primjerena NATO skupu, ali hrvatska predsjednica je u njoj dobro izgledala. Ma šta dobro, moćno!

Modni kritičari su odmah primjetili da bi još upečatljiviji dojam hrvatska predsjednica ostavila da je kosu podigla u punđu, koju inače često koristi.

kolinda_nato_skup

kolinda_nato_skup3 kolinda_nato_skup2

17.09.2016., Hotel Le Meridien Lav, Split - Vojni odbor NATO saveza odrzava konferenciju u formatu nacelnika glavnih stozera ciji je domacin nacelnik Glavnog stozera OS RH, general zbora Mirko Sundov. Josip Buljevic, Kolinda Grabar-Kitarovic i predsjedavajuci Vojnog odbora NATO-a general Petr Pavel. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

kolinda_nato_skup5