Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Konzum sponzor Kid's festivala: Mnoštvo zabave i edukacije za najmlađe

Print

Sarajevo će od 3. do 6. juna biti regionalni centar pozitivne energije, dječije zabave i igre. Tradicionalna manifestacija Kid's festival i ove godine će našim najmlađim ponuditi bogat i nezaboravan program u kojem će biti mnoštvo edukativnih radionica, igre, dječije umjetnosti, muzike…

Iz godine u godinu Kid's festival slavi kulturološku raznovrsnost i svim mališanima pruža nezaboravna sjećanja, mogućnost učenja, te sklapanja novih prijateljstava. Konzum BiH prepoznao je važnost ovog festivala za djecu, te se uključio u prodršku manifestacije u želji da obogati program.

“I ove godine Konzum BiH će našim najmlađim omogućiti da uživaju u bogatom Dream Factory kutku. Za sve njih pripremili smo veliku igraonicu s memory igrama, WII konzolama za plesanje, FacePainting i fenomenalnu zabavu s Kodijem. Također, svi učesnici Kid’s festival dobit će promotivne letke s kojim će u našim Dream Factory odjelima ostvariti popust od 50 posto na određene igračke. Raduje nas što ćemo u narednim danima svi mi uživati dječijoj radosti i smijehu, te biti dio programa usmjerenog na edukaciju i zabavu”, poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Kids Fest slika

Ovogodišnji, 13. Kid's festival Sarajevo bit će održan na Trgu oslobođenja -“Alija Izetbegović”, u Domu Oružanih snaga BiH, Umjetničkoj galeriji BiH, te na brojnim drugim lokacijama u našem glavnom gradu. Svi ste pozvani da uveličate ovu manifestaciju.