Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Kupovina domaćih proizvoda tema naredne emisije “Ja biram goste”

16/06/2015

Posljednje izdanje dijaloške emisije na TV1″ Ja biram goste” u ovoj sezoni uređuje i vodi Admir Kapo, predsjednik Udruženja Kupujmo i koristimo domaće.

Tema emisije je upravo poruka istoimene aktuelne kampanje – Kupujmo i koristimo domaće – koja je okupila do sada najveći broj domaćih firmi u istom projektu, a vrijedno je istaći da su je podržali i konkurenti.

Cilj kampanje je postizanje boljeg ekonomskog efekta, razvijanje svijesti o odnosu prema državi i društvu, tj. koliko podrškom jedni drugima možemo pomoći.

„Pokušat ćemo djelovati i prema institucijama vlasti da se određeni Zakoni donesu radi razvoja privrede“, pojašnjava Kapo. Tema kampanje ,,Upalimo svjetlo u BiH” ima za cilj da probudi svijest nasih potrošača da prilikom kupovine prednost daju domaćim firmama, a kada koriste usluge da biraju bh. kompanije.

Gosti emisije su: Izet Bozalija, vlasnik firme Hoše komerc, te poznate ličnosti, domaći bh. brendovi Halid Bešlić, Jovan Divjak i Ivica Osim.

Emisija je na programu TV1 u utorak, 22.juna u 21h.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.