Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubavni horoskop: Koji vam znak najviše odgovara

koketiranje

OVAN: Vodolija, Lav, Blizanac i Strijelac

S Vodolijom Ovan ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi dominirati. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se nadopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna.

S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. Sa Strijelcem je ljubav velika, ali zbog takmičarskog duha su nužni kompromisi.

BIK: Rak, Djevica i Jarac

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Djevicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje.

S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, no upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

BLIZANCI: Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi udovoljavati. S Ovnom ih također veže hemija, no problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa. Ako postignu kompromis, imaju budućnost.

S Vagama se odlično slažu, pružaju si slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. Vodolija ih privlači zbog spontanosti, seks je odličan, no puno je svađa.

RAK: Škorpion, Ribe, Bik i Djevice

S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Ugroziti ih može eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpionom se super nadopunjuju, no problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpion grub.

S Djevicama je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a trebaju paziti da ne izgube vlastito “ja”. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti.

LAV: Ovan, Blizanac, Strijelac i Vaga

S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi udovoljavati.

S Vagom je odnos kompliciran, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane. U odnosu sa Strijelcem osim ljubavi veže ih poštovanje te odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

DJEVICA: Bik, Jarac, Škorpion i Rak

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Djevice Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i sretan. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom.

S Rakom je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a trebaju paziti da ne izgube vlastito “ja”. Sa Škorpionom imaju neobjašnjivu povezanost, no problem nastaje ako Djevica ne pristaje na kompromise.

VAGA: Blizanac, Lav, Vodolija i Strijelac

S Blizancima se se odlično slažu, pružaju si slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. S Lavom je odnos kompliciran, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane.

Sa Strijelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema. S Vodolijom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, vjerni su i uporni te mogu biti super par.

ŠKORPION: Rak, Djevica, Jarac, Ribe

S Rakom se super nadopunjuju, no problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpion grub. S Djevicom imaju neobjašnjivu povezanost, no problem nastaje ako Djevica ne pristaje na kompromise.

S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan. Problem može nastati jedino zbog izdaje Škorpiona. S Ribama je riječ o različitim osobnostima koje se nadopunjavaju, ali samo uz puno razgovora i truda.

SRIJELAC: Ovan, Lav, Vodolija i Vaga

S Ovnom ih veže jaka fizička i emocionalna veza te zajednički interesi, a problem može izazvati takmičarski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

S Vagom postoji razumijevanje i obostran trud, pa je njihov odnos može biti primjer drugima. Vodolija će primiriti Strijelca i strast ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

JARAC: Bik, Djevica, Škorpion, Ribe

S Bikom je gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Djevicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i sretan. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom.

Sa Škorpionom postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan. S Ribama se nadopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak.

VODOLIJA: Ovan, Blizanci, Vaga, Strijelac

S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole neovisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi dominirati. S Blizancima dijele mentaliltet i puno je kemije, ali i svađa.

S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, vjerni su i uporni te mogu biti super par. Strijelca znaju primiriti, a jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

RIBE: Bik, Rak, Jarac, Škorpion

Različiti su od Bikova, no upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestaje strasti. Sa Škorpionom je riječ o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se nadopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak.