Magazin

Milioner tvrdi da vas može naučiti kako da se brzo obogatite

22/05/2015

Timothy Sykes je milioner i skromnost mu nije jača strana. To se najbolje može vidjeti na njegovom Instagram profilu na kojima objavljuje fotografije kako broji novac, jaše na željeznom biku i pozira sa svojom djevojkom na odmoru na egzotičnim mjestima.

Međutim, Sykes, kojeg zovu “Vuk s Instagrama”, tvrdi da vas može naučiti kako da postanete bogati kao on.

tim

Bavi se online prodajom i živi na Floridi i kaže da je svoje znanje već prenosio svojim učenicima, te tvrdi da ih je već četvero postalo milionerima.

Ističe kako su njegovi učenici pratili njegov primjer studiozno proučavajući njegove video tutorijale i čitajući njegov blog.

Na Instagramu je postavio fotografiju Rolexa i 20.000 dolara u kešu, a u opisu je napisao:

tim3

– Vrlo mlad sam počeo raditi (da, možete mnogo toga naučiti kao tinejdžer), i naporno sam radio 20 godina da postignem ovo što sam danas. Uvijek sam u potrazi za posvećenim učenicima.

tim2

Nedavno je napisao: Kako mi je Lamorghini dosadio, od skakanja s padobranom sam dobio upalu sinusa, jet-ski mi izaziva mučninu, bio sam u više od 100 zemalja, tako da me sada više ispunjava da vidim koliko milionera mogu stvorit. To je moj novi adrenalin.

Inače, Skyes, koji ima oko 260.000 pratitelja na Instagramu, daje i “lekcije iz života, a ne samo savjete kako se obogatiti”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.