Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mladić iz Prnjavora zaustavio saobraćaj da zaprosi djevojku

darijo i stanka

Očito zaljubljen do ušiju, mladi Prnjavorčanin odlučio je da na originalan način zaprosi svoju djevojku iz Gradiške. A, to je napravio višeminutnim zaustavljanjem saobraćaja na magistralnom putu Banjaluka – Prnjavor – Bijeljina!

Nesvakidašnji ljubavni performans odigrao se u noći izmeću ponedjeljka i utorka, oko 21 sat, na veoma frekfventnoj raskrsnici na ulasku u Prnjavor. Glavne uloge odigrali su 26-godišnjaci Darijo Čereković i Stanka Petrović. Ona je student prava, a on student ekonomije.

Rekla sam DA, pošto je Darijo vrijedan moje ljubavi i poštovanja

Cijeli slučaj kamerom mobilnog telefona ovjekovečio je njihov prijatelj. Uz velike simpatije i divljenje, video-klip je postao hit na internetu.

“Imao sam namjeru da voljenu, u kojoj sam našao sve najlepše i najplemenitije, zaprosim u oktobru na Zlatiboru. Nisam dozvolio da nam pomuti sreću što se taj period poklopio sa njenim ispitima”, kaže Darijo.

“Pozvao sam je u Prnjavor i sa buketom cvijeća i vjereničkim prstenom iznenadio dočekom na samoj raskrsnici na ulazu u grad”.

Stanka kaže da se ni trenutka nije dvoumila.

“Rekla sam DA, pošto je Darijo vrijedan moje ljubavi i poštovanja”, kaže Stanka.

Na video-klipu se vidi kako djevojka na raskrsnici izlazi iz automobila, a mladić je dočekuje klečeći sa vjereničkim prstenom i buketom cvijeća. Potom jedno drugom padaju u zagrljaj…